torsdag 31 december 2009

GOTT NYTT ÅR!!!

GOTT NYTT ÅR
ÖNSKAR
JAG OCH MINA VOVVAR ER ALLA!!!


Hoppas ert slut och början blir bra och ta det lugnt med raketerna.
Kram på er

tisdag 29 december 2009

Jobb och åter jobb

Det blir inte så mycket uppdateringar här i bloggen, har jobbat hela helgen och ska jobba ända till fredag. Det blir mycket övertid, jobbigt. Idag har vi även inventering, det tråkigaste som finns :-( så man vet inte när man får gå hem idag.

Vovvarna har det bra för Tim är ju ledig från skolan, så de har sällskap hela dagen.

Visst längtar man till sommaren när det är så här trist väder ute. Bara kunna ligga i gräset och slappa :-)

Nu ska jag köra till jobb.
Hoppas ni får en bra dag. Kram på er alla

lördag 26 december 2009

Juldagen

Igår blev en riktigt trevlig dag. Tim och jag och vovvarna körde hem till min kompis Mariette och satt och snacka väck någon timme innan vi skulle hem till min mamma och pappa.

Mariette har 2 stycken jack russels som är supergulliga och busiga. Enzo var bara liten förra gången vi var där så vi visste inte riktigt hur det skulle gå nu när han är könsmogen och bägge hennes är hanar, de är dock kastrerade så vi tänkte att det nog inte skulle bli några problem. Lät de hälsa en och en och gick lite vilt till så vi fick sätta in hennes i grovköket sen testade vi en liten stund efter och då gick det jättebra. De busade och kunde även slappna av i varandras närhet.
Det var inte lätt att få med alla 4 hundarna på en bild så Tim fick hjälpa till :-)

Felix och Enzo luktar på varandra och Tyson kollar in Max

Tim fick ett litet bihang i form av Saga.

Vi tackar för en trevlig fikastund och hoppas att det inte dröjer lika länge tills nästa gång vi gör om det
Vid 3-tiden körde vi iväg till mina föräldrar för att äta lite julmat. Min bror Lars hans fru Marie och ett av deras barn, Carolina och hennes pojkvän var oxå där. Käkade god mat, lite godis :-) sen hade vi en liten julklappsutdelning. Vi tittade på gamla fotografier, hehe alltid lika kul att se sig själv och alla släktingar.

Enzo fick testa en fin tomteluva


Och Tyson fick en fin röd scarfs, var kanske lite stor

Sen var det dax att köra hem i regnet, det regna nog hela dagen igår. När jag vakna i morse så snöade det för fullt och var helt vitt ute igen, så det var inte så roligt att köra till jobb kl 6 imorse. Men när jag slutade jobba och kom hem hade det försvunnit igen :-( tråkigt.

Hoppas ni har mycket snö där ni bor och att det inte bara regnar bort som det gör här. Ha en bra kväll

fredag 25 december 2009

REGN

Vaknar upp efter en lugn och mysig julafton och vad ser jag, jo regn och åter regn. Nu är nästan all snö borta och ute är det grått och trist, det är så mörkt att jag var tvungen att kolla klockan, trodde jag hade vaknat mitt i natten :-)

Igår var det som sagt bara jag och Tim och alla djuren, glömde att gratulera Bella hon fyllde ju år igår. Vi käkade gott och satt och tittade på alla julfilmer som dom visade på tv, vilka var en hel del. Vovvarna tyckte att väntan var lite lång för att få julklappar.

Enzo verkar tänka, är det samma i din som i min??

Bäst att kolla!!

Jo det var samma. :-)


Äntligen fick jag upp den, mums vad gott



De låg länge och gnagde på benen innan de tog en liten pause. Sen satte de igång och gnaga igen :-)

Så här trött är man dagen efter julafton

Idag ska vi fara iväg till mina föräldrar och käka lite mer julmat. Innan det ska vi inom en kompis till mig som oxå bor i de trakterna och hälsa på henne, barnen och hundarna.

Hoppas ni får en fortsatt bra jul

torsdag 24 december 2009

GOD JUL

Vi vill önska alla en riktigt GOD JUL



Tyvärr har ju snön nästan töat bort men där finns fortfarande lite kvar.

Så här såg det ut för 2 dagar sen. Enzo väntar på att jag ska sparka till snön så han kan fånga den :-)



Och idag såg det ut så här

Sitter här vid datorn och lyssnar på lite julmusik. Tim är iväg och fixar en sista julklapp, bättre sent än aldrig :-) Sen blir det massor av god mat och glögg, nötter och annat gott och så klart några julklappar både till människor och djur.

GOD JUL

tisdag 22 december 2009

Snö snö snö

Det har börjat snöa igen och nu riktigt ordentligt. Var lite läskigt att köra hem från jobb och det gick inte snabbt men det är ju bättre att ta det lugnt och komma hem utan att det händer några olyckor. Hoppas bara att de hinner fixa vägarna tills man ska till jobb imorgon. Tog dessa två bilderna efter jag hade parkerat bilen.



Ska jobba imorgon sen är jag ledig på julafton och juldagen, sen blir det att jobba hela helgen. Idag har jag packat in alla julklappar och jag har köpt all julmat så nu ska jag bara fixa julklapparna till hundarna sen är jag redo att fira jul :-)

Ta det lugnt i snön och ha en bra kväll

söndag 20 december 2009

Garderobstädning

Låter kanske inte så spännande och det var det inte heller :-) men det behövdes verkligen. Har en rätt stor klädkammare som man lätt slänger in allt möjligt i och det har vi gjort nu under en rätt lång tid så nu var det verkligen dax att städa för man kunde inte komma in alls i den. Jag drog ut saker och lade i olika högar, slänga eller spara och ge till loppis. Tim fick springa och slänga och lägga ner i vårt förråd så vi kan ge till loppis senare. Det blev en hel del spring för honom och då har vi ändå inte gjort iordning på hyllorna det får vi ta efter jul. Nu är där fint och snyggt och man kan gå in i klädkammaren som det är meningen. Medan vi höll på med det höll hundarna på att busa rundor för fullt utom när de tittade storögt och undrade vad vi höll på med.

Kolla in gaddarna på Enzo, ser riktigt farlig ut och han låter som om han är farlig oxå när han busar :-)

Tog ut kattunneln så de fick busa med den en stund.


Missade och ta en toppenbild när Enzo var halvvägs in i tunneln via en sidoingång och skulle jaga Gizmo, han höll inte på att komma ut igen :-)

Sist en liten bild från imorse när Enzo tyckte att det var dax att gå upp, tror att Tyson tyckte vi kunde ligga kvar under täcket ett tag till.

Ute snöar det lite smått, får se om det vill komma lite mer. Idag är det inte lika kallt här, bara -4.
Idag ska jag göra rent i ugnen och senare ska vi sätta upp granen, ska bli kul att se vad Enzo tycker om den.

Ha en bra dag

lördag 19 december 2009

Härlig vintermorgon


Idag tog vi oss en riktig sovmorgon, gick inte upp förrän halv 9. Det var riktigt skönt att bara ligga och slappa i sängen och mysa med hundar och katter. När vi kommer ut så är vädret helt underbart. Solen börjar titta fram och det blåser ingenting utan är bara sådär härligt som man vill att det ska vara när det är snö ute. Enzo bara älskar att trycka ner nosen i snön och gå och nosa eller skutta kanske jag ska säga :-) Tyson är lite mer lugn, han fryser om tassarna. Han ser för rolig ut lyfter först den ena tassen och sen den andre så håller han på medans han går och nosar på allt gott.


Letade upp Tysons gamla täcke, det är lite litet men det är ju bättre än inget tills det kommer nya pengar in på kontot.

Igår var det fredag och vi hade fredagsmys med grönsaksstavar och dipp. Det har blivit min och Tims favorit. Enkelt att fixa till och så känns det lite nyttigare än chips och vanligt godis. Tyson passade på att mysa i sin koja som Tim hade fixat till med sitt täcke.

Bella placera sig på lite avstånd så hon fick ligga och sova ifred, högst upp på kattmöblen.


Idag ska vi försöka göra ordning lite inne i vår klädkammare så vi kan få ut lite mer julsaker. Nu är det inte många dagar kvar tills julafton, tycker det har gått otroligt fort hela detta året. Har varit över 1 år på mitt nya jobb och det känns nästan som jag började igår.

Hoppas ni alla får en underbar helg

onsdag 16 december 2009

Snön har kommit

Det började snöa lite igår men försvann då det började regna men när vi vakna i morse var det helt vitt ute. Det måsta ha snöat rätt bra i natt. Bilderna blev väldigt mörka, beror nog på att jag tagit bilderna med min mobilkamera.


Enzo luktar på snö för första gången i hans liv. Han tyckte det var väldigt gott, käkade upp en hel del.


Mycket gott att lukta på


Lite bus i snön

Nu ligger vovvarna och busar lite i köket.

Tim och jag satte upp hatthyllan och lite andra saker i hallen i söndags. Men först körde vi runt i hela Halmstad och letade efter en svart kroklist och svarta hyllor, det var inte lätt att hitta. Men till slut hittade vi vad vi sökte på Miomöbler. Ramarna har jag bara satt upp så länge och ska sätta in egna foton :-)



Nu har jag bara en vägg kvar i hallen som jag måste hitta på något till men det får bli när jag verkligen hittar den möblen/hyllan jag vill ha.

Hoppas ni får en bra onsdag