lördag 29 augusti 2009

Lördagsmys

Börja dagen med en snabb kissrunda med bägge hundarna och sen hopp i sängen igen. När vi sen vakna igen var det jag, Enzo, Tyson och Bella som låg i sängen. Gizmo hade redan gått upp. När frukosten var uppkäkad gick vi ut en runda och det var riktigt skönt väder, solen sken och det var lugnt och skönt (inga andra människor var ute). Passade på att träna lite med Enzo, det vi håller på med nu är sitt, sitt kvar, ligg, ligg kvar, zickzack mellan benen, dansa och gå fint. Han är lätt att lära precis som Tyson var men han har lite mer träningsglädje, ibland lite väl mycket glädje :-)

När vi kom in igen fick dom vars en hushållsrulle fylld med lite godis att leka med. Höll dom sysselsatta en liten stund.



Gizmos lördagslek bestod av att hoppa in i en papperskasse.

4 kommentarer:

Anneli sa...

Tänk att katter tycker det är så roligt att hoppa i och ur papperskassar. Knasigt!

Elin sa...

Va duktiga ni är som tränar =)

ha en undeerbar söndag.

Kicki sa...

God morgon på er!
Jag har också varit iväg ut på en runda nu på morgonen med båda hundarna.:) Steffie attackerar Malva i ett den lilla busan. Vad kul - jag har också börjat träna/leka in smågrejor. Jättekul.
men zickzack mellan benen kan vi inte - än. ;D

Kicki sa...

Ja, det har varit mitt yrke sen -86. Malva älskar också att åka med på dagarna, men nu får hon vara hemma på Steffies premiärtur. De måste få vara ifrån varandra för att steffie ska få lite egna erfarenheter och inte bara luta sig mot Malva i olika situationer.
Ha en toppenfin söndag!