lördag 20 november 2010

SNÖ!!!

Japp nu har vi oxå fått lite snö. Det började i går när jag jobbade och höll på hela kvällen. Men det är ingen rolig snö för den är så blöt att man nästan skulle behöva våtdräkt både till mig själv och vovvarna. Men Enzo tyckte det var skoj att busa  i även om det var blött. Tog med kameran ut när vi gick på morgonpromenaden, ville ta lite fina snöbilder på hundarna. När man väl sen kollar på dom hemma i datorn var de kanske inte så vita men då är det ju tur man har ett bildbehandlingsprogramm som kan göra dom lite vitare :-) och så ser det ut som man är en mästerfotograf hihi.

Här kommer lite bilder på vovvarna






 Här kommer det någon gående på gången sidan om gräsplanen, bägge är väldigt intresserade men stannar snällt kvar medan jag håller på.


I onsdags var jag och körde både agility och lydnad med Enzo. Tyson fick stanna hemma hos Tim i värmen. Blev så glad för när vi körde slalomen så fixade han hela hindret och han hade riktigt bra tempo. Så jäkla roligt när man märker att all träning gör nytta. Sen körde vi lite kombinationer på hopp. Det blev en bra uppvärmning till lydnadsträningen. Denna gången blev vi bara 3 men vi körde lite moment tillsammans tills vi började frysa för mycket och då gav vi upp för denna gång.

I morgon ska vi ha en poängtävling på agilityn med julklappsutdelning. Inte så säkert att den blir av på grund av snön men det hinner kanske försvinna om vi har tur. Tävlingen går ut på att man tar olika hinder efter varander på en utsatt tid och varje hinder ger olika poäng och den som har flest vinner. För att det inte ska vara för lätt får man inte köra samma hinder 2 gånger efter varandra, utan man måste variera sig lite. Jag håller tummarna för jag har ju redan köpt julklappen. Det ska vara någon som passar man eller kvinna eller hund och kostar 25 kronor. Jag körde på hundtema för alla har ju hund :-)

Hoppas ni alla får en riktigt härlig helg, kram

18 kommentarer:

Znogge sa...

Våra hundar älskar att busa i snön men själv är jag lagom road eftersom allt fastnar i pälsen på dem. Måste vara samma sak med dina!

Ha en fortsatt fin lördag!

Kram

Malin sa...

Söta Tyson i vintertäcke, kan tänka mig att det är skönt med åtminstonde en korthårig hund nu när det slaskar så här mycket!
Håller tummarna att vädret blir så att ni kan träffas, delaut julklappar och ha det mysigt!

Kram Malin

Ann-Margret o Vinja sa...

Här har det också snöat lite, men tack o lov inte någon blötsnö :) Inte kul när det snöar och bara blir slask och blask ute :(

Fina bilder men nya kameran :) Ja visst är det tur man kan fixa till korten lite ibland ;) Tyvärr så är jag rätt dålig på det också, kanske beror vilket program man har.

Lycka till på eran poängtävling i morgon. Vi håller tummarna att ni vinner :)

monica sa...

Kul med din nya kamera!! Bilderna blir ju fina. detta väder blir vovvvarna så blöta!!! Ha en trevlig dag :-)

ansepanse sa...

härliga hundbilder, vad roligt att det går så bra i agilityn, imorgon får du berätta hur det gick med julklappsutdelningen :)
ha en fin helg - kramar

Kicki sa...

Vad trevligt ni ska ha på poängtävlingen! Grattis till framgången i hinderbanan! Det är väl roligt när man ser resultat efter allt tränande och "tragglande". Jättekul :D

Bilderna blev bra, ni har ungefär lika tunt med snö hos er som vi har. Var ute och motionerade på åkrarna här nedan förut, och inget annat duger än gummistövlar i det här plaskvädret. Men nu ska visst kylan komma på riktigt. Gäller att klä sig varmt. Jodå, jag ska försöka få tag i ett mobilt bredband under veckan så jag kan blogga lite på lediga stunder. ;)

Ha det gott, kram

Quila o Ronja sa...

Vi fick lite snö i natt, men den är borta nu. Bara slask kvar. Jag ser faktiskt fram emot att snön stannar kvar och vi får några minusgrader. Och lite sol kanske, hihi. Man kan ju alltid önska, eller hur?

Trevlig kväll
Kram
Susanne

Carina sa...

jo tack, den gick bra med endast en patient!
Hoppas det blir någon agility idag för er!
Ha det bra

Sara sa...

Vad skönt att ni hittat en metod som fungerar för er! Jag körde själv på samma metod förr men utan resultat. Texas är inte ett dugg intresserad av mina belöningar utan nöjer sig med att veta att jag finns någonstans i samma stadsdel. Varför springa till matte för godis och lek när man kan lukta på något spännande?
Önskar att det kunde komma spontant men tror nog att jag måste ha mer disciplin i det där eftersom Texas är så självständig av naturen.
Tack för tips och peppning, tids nog ska det väl lossna för oss också :)

Sandra sa...

Fina vinterbilder...sitter här i skåne och längtar efter vita flingor jag med :)

Sussi sa...

Här ligger faktiskt snön kvar och inte slaskar bort. När man är hundägare är det inte kul med slasket!!

Kul idé med tävlingen. Att köpa julklapp till hund funkar alltid! :)

Kramisar

Boubou sa...

Härliga vinterbilder!

Sussi sa...

Hoppas ni har fått lite mer snö sen du la ut inlägget så Enzo får leka lite mer :)

Ha en härlig tisdag
Kramisar

Carina sa...

Ja det fungerar jätte bra att träna inomhus, har ju inte samma yta så man får ta en sak i taget.
Ha det bra

Michelle sa...

Rolig bilden e högst upp ser ut som han har skägg hehe :) Vi har fått maaassa snö idag. Mysigt tycker jag :D

Maria sa...

Hejsan!
Vilken härlig blogg du har! Hundar, är dem inte underbara? :)
Du får gärna kika in på min hundblogg och kika lite, där finns det tips, fakta, roligheter och allt möjligt som har med vovvar o göra. :)
Ha en bra dag!
Kramar från Maria

Ann-Margret o Vinja sa...

Vinja och jag tittar bara in för att önska er en trevlig första advent.

Ann-Margret o Vinja sa...

Idag har vi verkligen haft kanon väder. Strålande sol hela dagen :) Var i och för sig -10 grader kallt men när solen lyste var det rätt okej :)

Jag saknar lite uppdatering från dig och en massa fina kort på dina små sötnosar. Hoppas att allt är bra i alla fall.