tisdag 16 februari 2010

Snögubbe

Har precis varit ute med vovvarna och nu ser jag ut som en snögubbe :-) Tror det har snöat hela dagen och det verkar inte vilja sluta än på länge. Fast det var rätt härligt att vara ute och promenera, inte alls kallt och helt lugnt och stilla. Enzo fick gå lös nästan hela rundan utom när vi går ute bland bilarna. Han är riktigt duktig på att vara lös och kommer glatt varje gång man kallar på honom. Enzo skulle upp och hoppa och springa i den djupaste snön han hittade, bra motion.
Enzo ser ut som ett monster med lysande ögon :-)
Är supertrött så nu ska jag och hundarna sätta oss och slappa framför tv. Ska såklart kolla in lite bloggar oxå. Ha en fortsatt bra kväll

7 kommentarer:

Marina sa...

Kul att han kommer på inkallning, det är inte alla som kommer på det... Hector är så duktig när det inte är andra hundar nära, det var väl klassiskt!?
Vi ska gå en kurs som börjar om en vecka, ska bli nyttig träning.
Ha det bra.

Patricia & Elwiz sa...

Man får ångest när han börjar för han slutar inte xD! Det är "piiiip, piiiip" hela tiden då vi åker bil, då han sitter i famnen, då han är på marken och måste vara stilla.. osv osv xD. Alltid missnöjd haha :D!

Linda & Azi sa...

härligt med snö, vill de ska snöa ännu mer här också :):)

duktiga enzo!

Torsten sa...

Väldigt bra träning, av att plumsa i snön :)
Tänk så många vältränade hundar det kommer att bli denna vinter!
Ha en bra dag!

Linda & Azi sa...

Idag snöar det massa här, så jag är nöjd :)

Ja, det är kul att träna med seriösa folk, speciellt när de ska tävla så är de hur seriösa som helst!

Det är läskigt med kennelhostan nu, vill verkligen inte att Azi ska bli smittad nu igen.

Jenny och Qing sa...

Ja, det är det, behöver jag nämna att han var väldigt trött efter den upplevelsen. Ja, det är kul med kurs, speciellt när det är något man älskar och får man dessutom göra det tillsammans med sin fyrbenta så blir det bara så bra. Längtar dock till snön försvinner så man kan träna ordenligt men det lär väl dröja ett tag. Ha en fin kväll!!!

Kicki sa...

Min sambo ska åka ner till ett sågverk i Veddige i natt. De (han och en kollega) sticker iväg redan vid 03.30, så de är nere till morgonfikat! Ni ser ut att ha samma väder som oss så det är bara för dem att köra lugnt.

Man undrar faktiskt nu när det ska lägga av att snöa...Börjar uppriktigt sagt tröttna nu. Här har det också snöat idag, och mer ska det bli har de ju lovat.