lördag 7 november 2009

6 månader

Det var riktigt skönt med en sovmorgon idag och att ha en ledig helg. Har varit lite mycket både med jobb och bekymmer på jobb denna vecka men nu ser vi framåt och det kommer bara bli bättre.

Enzo har blivit riktigt duktig på att hålla sig på morgonen så vi gick inte upp förrän halv 10 och gick ut första rundan. Kan ju bero på att han numera är stora pojken, för han blir ju 6 månader idag, hipp hipp hurra säger vi till Enzo. Såklart blev det lite fotografering ute på promenaden.


Ståtlig kille


Tyson fick såklart oxå vara med på en bild, fast han är inte så intresserad av att bli fotograferad. Han tyckte det var för kallt får att hålla på att ta bilder...


Blev en liten promenadfilm oxå. I slutet får de syn på fåglar som sitter på bussvägen, det är det som Enzo springer mot men hann vände utan att skrämma upp fåglarna. Däremot lite senare jagade han dom en bra stund, då blev jag lite sur på honom, man ska inte skrämma de fula fåglarna. Har vi något att jobba med för jaga fåglar ska vi inte hålla på med :-)


Ha en bra lördag

12 kommentarer:

Patricia & Duke sa...

Ja snö är så myisgt, jag hoppas att ni får en massa snö snart då :D!
Här har det dock inte hunnit komma så mycket att Duke riktigt fattat att det är snö och inte "mycket frost". Skall bli kul o se hur han reagerar när han hoppar runt i snön och sen försvinner för att det är så djupt :D!
Ha en trevlig helg :D!

Asta sa...

Grattis på halvåret!

marie och spencer sa...

Wo, grattis! :)
men va kul tyson såg ut på filmen när han krafsade och sparkade med benen !

monica sa...

Å vad fin Enso är och grattis Enso nu när du är stora killen :)

Patricia & Duke sa...

Ja det var så mysigt när det snöade och allt :D!

MiaogTine sa...

Åh, så søt hunden din er!!:)

Sara - Mamma till Nova sa...

heh, Taack. :D Ja de fanns sååå MKT kläder. Hittade en klänning till Nova till jul. Men jag vågar inte köpa den nu, storleken. :P

ja då, hon pussar tillbaka. ;)

Klaudia sa...

Söööt! :)

Michelle sa...

Grattis till lille Enzo.

Elin sa...

Ett halvår redan! :)

Hurra Hurra Hurra Hurra!

ElinochEnso sa...

Grattis till Enzo! ;D

Sara sa...

Grattis grattis (i efterskott) fina Enzo!
PS: Menar du att ni inte kunnat sova till halv tio förrän nu när Enzo är 6 månader? Det ska jag nog undvika att nämna för Sambon... ;)