söndag 21 februari 2010

Promenad med Monica och Molle

Igår tog jag och vovvarna en långpromenad med Monica och Molle. De höll på att skotta för fullt så vi försökte att välja vägar som var skottade för det skulle bli lite enklare att gå. Men vi tog en liten avstickare upp på ängen där vi brukar gå och låta vovvarna leka. Fast snabbt kom vi på att det kanske var lite mycket snö där :-) Men det är ingen jättelång sträcka så vi gick vidare och sen ut på en skottad väg.

Tyson har fått fullt av snö innanför täcket så jag tog av det medan vi var i den djupa snön.

Molle kämpar på i snön
Fina Enzo
Filma Tyson när han kämpade i snön. Han valde rätt snabbt att gå i våra fotspår :-)

Det var plusgrader igår så det blev lite plaskigt på vissa ställen och idag är det minusgrader ute så allt har fryst. Så nu är det rätt halt ute. Såg att Enzo halkade till i morse när vi var ute och gick, det gäller att ta det lite lugnt så det inte blir några brytna ben.

Hoppas ni får en bra söndag

11 kommentarer:

Kicki sa...

Det märks att de älskar snön, men jisses vad jobbigt det måste vara för lilla Tyson. Men det är gott att se att trots hans litenhet så får han vara hund och inte hänga i en kasse på axeln som jag sett många chihuahuor fått göra. Det är en riktig liten tuffing du har genom att du låter han vara hund! ;-)

Jo, det ska bli kul med nytt jobb. Känner att detta passar mig ypperligt. Det som är bra med jobbet är också att på mansdominerade jobb tjänar jag bra mycket bättre än vad jag gjorde både inom vården och restaurang. Det var en himla skillnad den gången jag fick mina första lönekuvär. Plötsligt kände jag mig rik! He he.
Men så är det inom de områdena. kvinnor har alltid haft sämre betalt inom vanliga yrken.

Det är inte svårare att köra lastbil än att köra buss Carina. Lätt som en plätt - När man väl har lärt sig.

Kramisar på dig

Tessan sa...

Ja jösses ni har ju ingen snö alls om man jämför med oss;)!! Men oj vad dom får kämpa dom mindre hundaran...ja Acke är ju inte så stor han heller 41cm över havet:)
Ha en bra söndag...här kämpar solen med att komma fram...
Kramis

monica sa...

Tack för en trevlig promenad. Molle vilade när vi kom hem det var nog jobbigt att "gå" i snön.I morse kom vi ut samtidigt som kommunens stora traktor så vi visste inte var vi skulle gå, så det fick bli runt skolan Ha en bra söndag..

Carina sa...

Ja det är inte lätt att va liten i snön, det är precis samma sak för Krita och Nova. Nu vill jag att all snö smälter bort, det räcker för i år!
Ha det bra

Patricia & Elwiz sa...

Han bryr sig inte så mycket faktiskt :D nästan som att han förstår att dom hjälper. Men lite passgång blir det ju i början haha :D!

Marina sa...

Det är mycket snö för alla småhundar nu!
Mer ska det väl bli?
Ha en bra kväll. :D

Linda & Azi sa...

Really, tidningen är så bra! :D

Mysig promenad även det blev lite jobbigt för småhudnar hihi

jenny och qing sa...

Det är jättekul att träffa på olika hundar och se vad man kan göra för dem. Jag hjälper till i trimmet vid behov, och lär mig massor samtidigt.

Patricia & Elwiz sa...

Ja han är så duktig så :D! Han ligger alltid still i famnen och bara slappnar av :).

Nicole sa...

Va roligt att se ett svart hurtta täcke på en sådan liten hund, har en likadant till min Alfons :)

Gud va söt den minsta hunden är!

michelle sa...

Oj så len den där lille kraken såg ut :)