lördag 19 december 2009

Härlig vintermorgon


Idag tog vi oss en riktig sovmorgon, gick inte upp förrän halv 9. Det var riktigt skönt att bara ligga och slappa i sängen och mysa med hundar och katter. När vi kommer ut så är vädret helt underbart. Solen börjar titta fram och det blåser ingenting utan är bara sådär härligt som man vill att det ska vara när det är snö ute. Enzo bara älskar att trycka ner nosen i snön och gå och nosa eller skutta kanske jag ska säga :-) Tyson är lite mer lugn, han fryser om tassarna. Han ser för rolig ut lyfter först den ena tassen och sen den andre så håller han på medans han går och nosar på allt gott.


Letade upp Tysons gamla täcke, det är lite litet men det är ju bättre än inget tills det kommer nya pengar in på kontot.

Igår var det fredag och vi hade fredagsmys med grönsaksstavar och dipp. Det har blivit min och Tims favorit. Enkelt att fixa till och så känns det lite nyttigare än chips och vanligt godis. Tyson passade på att mysa i sin koja som Tim hade fixat till med sitt täcke.

Bella placera sig på lite avstånd så hon fick ligga och sova ifred, högst upp på kattmöblen.


Idag ska vi försöka göra ordning lite inne i vår klädkammare så vi kan få ut lite mer julsaker. Nu är det inte många dagar kvar tills julafton, tycker det har gått otroligt fort hela detta året. Har varit över 1 år på mitt nya jobb och det känns nästan som jag började igår.

Hoppas ni alla får en underbar helg

5 kommentarer:

Stella o Doris matte Lotta sa...

Ja idag har vi oxå härligt ute, ska ta oss till skogen en sväng..

Stackars Tyson som fryser, inget kul, men han fick ju en fin koja att mysa i :-)

Ha en underbar helg

marie och spencer sa...

Oj vilket katt-torn!

Elin sa...

Vad Mysiiiigt! ;d

Elin sa...

Va mysig den där kojan ser ut! :)

Carolina sa...

Vad mysigt Tyson har det i sin koja! =)