tisdag 6 oktober 2009

Havet

Idag efter jobb tog jag båda hundarna och Tim med mig så stack vi iväg till havet. Vädret var toppen fast det blåste rätt bra men det gjorde inget för hundarna fick busa av sig lite. Tyson älskar att gräva i sanden och börja så snabbt vi kom ner :-)

Mycket som luktar gott nere vid havet

Enzo fick syn på några fåglar som flög över vattnet och börja springa ut i vattnet efter dom. Tyson var inte sen med att hänga på...


Sen fick Enzo leta upp en boll i vattnet och han hittade den tillslut. Duktig Enzo

Så var det dax att köra hem igen... Enzo ser så mager ut
när han är blött :-)


De hittade hästskit som de såklart glatt tryckte i sig innan vi hann reagera. Enzo kräkte upp det i bilen hem och den lilla grisen käka upp det lika snabbt igen bläää

På vägen hem körde vi inom Burger King och tog lite mat med oss hem. Har inte käkat deras hamburgare på länge och det var riktigt gott. Sen var det dax för duschen för hundarna... Kolla tungan på Tyson hehe den är ute lite på ena bilden och på andra är hela hans enorma tunga ute.


Sista bilden blir på en schamponerad Enzo


Ha en bra tisdagskväll...

10 kommentarer:

ElinochEnso sa...

Haha, ja minst sagt klantigt. Och det svider så enormt när skinnet liksom gnuggas bort. Och senare på eftermiddagen åkte vi till skogen med Enso + familjen följde med. Och vad gör jag inte dådå? jo trampar ner med andra foten i ett hål och vrickar till den. Så nu har jag ont i båda benen, haha. INTE min dag idag.

Din såg desto härligare ut! :)

ElinoEnso sa...

Ser att Enzo's ena öra börjat ställa sig upp :)!

Ja, min Ensos svans är helt svart nästan, och på ryggen är han ju ganska mörk med vissa partier, samt i ansiktet väldigt mörk..

Och vad jag har sett så har de flesta bara blivit mörkare och mörkare med åldern. Så han blir nog riktigt mörk tror jag, Spännande!;)

Elin sa...

Vilka trevliga bilder! :)

ja, annars får du köpa ett provset på hemsidan, billigare ;)

Madeleine sa...

Det finns få saker som ser så ynkligt ut som en blöt, långhårig hund.

Ser ut som en härlig dag vid havet. :o)

Stella o Doris matte Lotta sa...

Vilket härligt väder ni haft, här regnar det tyvärr...

Gräva i sanden är det bästa Doris vet, sen har man ju egen sandstrand hemma efter allt som sätter sig fast i hennes päls..

Sov så gott!

Anneli + vavvorna sa...

Vad härligt det ser ut. Önskar att vi hade havet lite närmare. Vatten finns ju runt här i Stockholms innerstad, men inte havet. Det skulle mina hundar gilla.

Trican sa...

Hihi, vad liten och ynklig han blev.


JO det är klart att livet anpassas efter hunden, men det var visst inte hälsosamt att totalt förändra livet, inte så drastiskt iallafall att gå från 7 träningsdagar till noll. Sedan handlar det om max två timmar och det ska ju en hund klara (även om jag inte skulle tycka om att lämna henne så länge). Men ni som jobbar. Hur gör ni? Alla kan ju inte ha sin hund med sej på jobbet..

Charlotte sa...

Men vad vackert och härligt det ser ut vid havet! Skönt för hundarna också. De verkar gilla det :-) Önskar dig en fortsatt trevlig onsdag.

monica sa...

Vilken underbar em ni måste ha haft. Nja inte då de äter hästskit. Enso är för söt när ena örat ligger ner....

MIchelle sa...

Haha han ser ut som en liten räv när han är blöt :) Kul att dom sprang ut sådär i vattnet på stranden. Gulligt när ena örat hänger, hur kommer de sig? Tyson ser lite större ut än en vanlig chihuahua men trodde absolut inte att han var såå stor :D Tigger är också lite större, han väger närmare tre kilo.