onsdag 21 oktober 2009

Katt under magen

Skulle fixa till Enzos päls tänkte jag, så han är fin inför utställningen. Ställde han på köksbordet som lite träning och vips så hade han en katt under magen hahaha  Han såg riktigt förvånad ut där han stod. Bella var bara intresserad av att lukta på kardan och saxen som låg på bordet. Fick ta bort henne för hon vägrade gå ner själv.


Har äntligen fått ett erbjudande om ett garage i området. Har stått i kö i ca 2 år och nu hade jag turen. Får gå en liten bit från garaget till lägenheten men det kan det vara värt nu i vinter, slipper ju skrapa rutorna :-)

Hoppas ni får en bra dag...

14 kommentarer:

elinoenso sa...

Haha, ja klart! vad annars? ;P

Tycker Enzo om att bli borstad och grejjad med och sånt? klippa klorna... ;P

Linda & Azi sa...

Haha vad kul med katten under magen ;D

Ja, tycker också det är bra att börja med inoff :)

ElinochEnso sa...

Okej :)

Enso tycker om att bli borstad (förutom de stunder det är roligare att leka med borsten).. Klo klippningen går väll hyffsat.. Typ mamma får sitta och hålla honom och jag göra det så snabbt jag kan, haha.. Lite jobbigt för går ju inte att sitta med honom på golvet och försöka klippa då sticker han, och nu börjar han ju vara så stor så att det knappt går att ha honom i knät...


Han brukar gnälla och ha sig och tycka redigt synd om sig själv i början, men sen efter en liten stund så går det bättre.. Men jag hoppas att det löser sig mer och mer när han bli äldre och förståndigare och förstår att det går ännu fortare när han är stilla! hehe. Sen har han ju så mkt päls på tassarna som givetvis din Enzo med har.. och då är det ju lite svårt att se ibland med, och kräver extra pill..

Patricia & Duke sa...

Haha jaa, han är helt galen också ;)! Han älskar att busa/leka :)!

ElinochEnso sa...

Ja precis, men hade du frågat mig igår om Enso biter på saker så hade jag sagt ALDRIG, han är jätte snäll jämt och biter aldrig på något eller förstör saker..
Men imorse så fick han visst rycket! och vill bevisa sin motsatts, bara att hoppas att det var en engångsföreteelse. ;S

Men nu ligger han och mumsar märgben..

marie och spencer sa...

Haha, typiskt katter att lägga sig på konstiga ställen :)

monica sa...

Enso ser helt förskräckt ut.. men en katt under magen är väl kanske inte så vanligt...om vi inte träffas....lycka till på söndag!!!!

Sara sa...

Jo, det var väl det vi insåg. Vi gick nog lite för mycket på det här med att han inte aaaalls ser ut som en Chihuahua och därför inte borde få några som helst kännetecken från pappsen. IQ guldfisk? ;)

Nu är skadan skedd och jag betvivlar att uppfödaren godkänner en reklamation. Allt som återstår är... örontejp?
Att älska hunden som den är är ju också ett alternativ, men det blir endast i nödfall!

Linda & Azi sa...

Verkligen, det var sååå stor upplevelse! Kan ladda upp mera bilder så ni får se mer på vargarna :)

Ja, kenneln är så underbar, ska jag ha en schäfer, blir den från Lappfjällens :D De har mer rakryggade schäfrar om man jämför med många andra kennlar, som har böjda ryggar.

Charlotte sa...

Klart sissemissen vill vara med :-)

Vad skönt med garage. Skulle gjort en carport på gårdsplanen här men det har inte blivit av ännu. Får väl se när vi kan komma till skott med det :-)

Anneli + vavvorna sa...

svar: nej, tyvärr är Romeo ingen isbjörn längre, utan har en mer ljusbeige färg i pälsen. Fast när man tar bilder på honom, så ser han fortfarande ganska vit ut.

Tänk vad katter kan vara "knäppa", ska vara med överallt.

ElinochEnso sa...

Hehe, japp det hade han! smidigt ;P
Fast det värsta är att inte nog inte riktigt fick upp allt, så såfort vi går ut springer han och nosar där. :)

Matilda sa...

haha, rolig bild!

sv: nä jag känner ju inte heller någon pokemon.. typiskt. så jag fick inte vara med och leka.. ;-)

Charlotte sa...

Hoppas allt bra idag? Här är så tråkigt höstväder så man har ingen lust att göra någonting mer än att ta promenaderna med vovvsingarna såklart :-)