onsdag 27 januari 2010

Shopping till hundarna

Snön bara vräker ner här och det verkar inte vilja sluta än på länge.


Var tvungen att ta bilen idag fast jag är ledig, hade bokat en tid för service på bilen. Där rök 2000kr av lönen direkt, inte roligt men det är lika bra att göra det så vet jag att bilen mår bra :-) Passade på att shoppa lite annat när bilen var på servicen. Första stoppet var en hundaffär (Dogz) som ligger precis i närheten. Köpte nytt halsband och koppel till Tyson, halsbandet blev ett precis likadant som han hade och kopplet likaså.

Ska köpa ett nytt koppel till Enzo oxå men vill ha ett brunt och det hade dom inga smala så det får vara till en annan gång. Sen blev det vars en kaka till vovvarna som de glatt käkade upp när jag kom hem. Köpte även en boll som vi ska gömma när det blev lite bättre väder ute och såklart mjukisleksak.


De högg tag i den direkt  och började leka med den.

Var även inne i lite klädesaffärer, behövde ett par nya mysbyxor, hittade ett par för 99:- på H&M. Sen blev det även en maskara på Kicks. Sen var det dax att hämta bilen och köra hem. Senare idag ska jag och Tim på bio. Det var riktigt längsen vi gick och vi har rabattcheckar som går ut idag så vi är ju tvungna att använda dom. Vi bokade biobiljetter i måndags och då snöade det ju inte så det är ju bara att försöka ta sig till bion. Vi ska se Snabba Cash, hoppas den är lika bra som den verkar.

Ha en bra kväll

8 kommentarer:

Marina sa...

Vilket fint koppel! Leksaken var så söt så den får väl inte hundarna bita sönder...? :D
Ha en bra kväll.

Monica Hansen sa...

Nu är det uschväder.. hutter..

snyggt halsband!

Elin sa...

haha, vilken leksak, såg lite rolig ut :)

Här snöar det för fullt också..inge idé att ge sig ut i det här vädret när det vräker snö ner :(

Själv har jag sett snabba cash..hoppas du inte har läst boken, då blir du besviken ;)
Men Joel är ju grymt bra skådespelare!!

Elin sa...

Åh, vad roligt med hund shopping! :) DEt ska jag nog med sattsa på snart tror jag, finns ju alltid lite man behöver! ;D

Patricia & Elwiz sa...

Det är inte alltid så snälla och fina bus haha. De jobbigaste busen inträffar ALLTID på dom mest olägliga tidpunkterna, vid 7 på morgon, runt alla måltider, strax innan läggdags xD. Det är som att ha spädbarn som kan gå..utan blöja. Men jag älskar dom endå ;)!

Patricia & Elwiz sa...

Haha jaa det blir väääldigt lätt för mycket. Är ju rätt dyrt med hundgrejer och man vill ha så mycket. Sen är man ju lite dum att man ger dom allt dom vill ha också, så tröttnar dom ändå på leksakerna efter några dagar xD!

Kicki sa...

..ser att du också har "fågelhundar"! Den lille gamen är jättesöt.

Här har det inte varit något uppehåll på snöandet så det blir nog svårt att få upp ytterdörren i morgon!

Anneli + vavvorna sa...

Alltid roligt med nya leksaker. Ja, det är synd att ni inte bor här i närheten, men ni får titta förbi någon gång under semestern, Small to Big är ett trevligt ställe där hundarna verkligen trivs.