torsdag 15 april 2010

Långpromenad

Igår på eftermiddagen gick jag och vovvarna ut på en promenad med Monica och Molle. Med på promenaden var även en annan liten Molle och hans matte. Tyson tyckte inte allt om nykomlingen utan visade tydligt sitt missnöje. Senare träffa vi på en liten Chihuahua och då gjorde han likadant. Har ingen aning varför han helt plötsligt gör såna utfall. När vi sedan promenera en bit ifrån varandra brydde han sig inte om Lill-Molle.

Idag efter jobb tog jag och Monica med oss hundarna ut på en långpromenad igen. Vi var ute och gick i mer än 1,5 timme. Har en härlig långrunda som går ut på landet som är underbar och gå när det är så här härligt väder. Vi avslutade rundan med att släppa hundarna lösa och så fick de springa lite. De var rätt så trötta så det blev inte så mycket busande. Vi slängde ut lite gotte på gräset så fick de alla 3 leta.
Tyson är för rolig. Hade kopplet på honom så han inte skulle sticka och leta mat, inga problem blev hos oss. Sen tänkte jag att han skulle slippa kopplet och vad händer, jo han sticker iväg över backen för att leta upp mat. Vi stod kvar och kallade lite, tänkte han kommer snart tillbaka när han inte hittar något gott :-) och myckt riktigt snart kom den lille busen farande. Sen var det dax att gå hem och fixa lite mat. Så nu är jag mätt och belåten och vovvarna ligger och sover, Tyson i soffan sidan om mig, som vanligt och Enzo på det kalla golvet.

Hoppas ni oxå har haft en solig dag, kram

9 kommentarer:

Patricia & Elwiz sa...

Aa vi klipper ju gräset ofta på sommaren men nu har dom jäklarna byggt bo i en av rabatterna xD!

Linda & Azi sa...

Haha nej tror ej hon har glömt, hon hade nog ej lust då :)

Hmm, kanske är det åldern, eller så kan man inte gilla alla :)

Sussi sa...

Så där kan Doris också vara ibland. Efter humör..
Ibland går en vovve bra medans nästa gång kan hon skälla ut den..

Vilken buse hihi
Han kände på sig när kopplet försvann, då passade han på hihi

Kramisar

Malin sa...

Vilken härlig dag, två långpromenader i solen, underbart! Dom verkar så lyckliga dina pojkar. Hoppas inte det väder dom varnat för kommer i helgen, du som är ledig och allt!

Elin sa...

Gud så härlig promenad! Att strosa på landet är det bästa som finns! Det ger både lyckliga hundar och lycklig matte. Trevlig helg!

Elin sa...

haha, ja han är såå sockersöt! :)
Men jag förstår inte att en sån liten sak kan ha så mycket energi! :) Så fort pudlarna sov en stund så började han skälla på dem direkt för att få igång dem, haha

Patricia & Elwiz sa...

Tack! Kunde inte motstå priset haha :D! Äntligen ett halsband i min smak som fanns ute i butik!

Lotta sa...

Märks på vovvarna att de har vårkänslor...
Solen gör att mina 3 vill vara ute hela tiden...

De ser ut ha det riktigt gott i vårsolen...
Ha en bra helg!

Elin sa...

Ja, det är skönt att han är bättre :). Hehe, nae det har han inte, eller han började väll kanske lite smått för ett par veckor sedan med att lyfta det lite, men nu lyfter han det helt. :)