lördag 17 april 2010

Var är solen?

När vi vakna till liv vid 8 så var det mörkare i rummet än vad det brukar vara vid 6 när jag på vardagarna ska köra till jobbet. Solen har rymmt, var är den??? Inte nog med att solen inte ville vara med oss idag, Enzo är kass i magen så han lade en klick på golvet för han kunde inte hålla sig. Undrar vad han har ätit? Fast det verkar vara många hundar som är kassa i magen så det kanske går något eller så har han ätit något olämpligt. Tänkte gå en lång runda direkt på morgonen men det var så kallt så det blev den vanliga. Får ta på mig mer till nästa runda så jag inte fryser. Tänkte gå ner och se om vitsipporna har börjat blomma än och titta på djuren på vår statsbondgård.

Sånt här väder vill vi ha idag så vi kan sitta och njuta i solen :-)

















Idag ska jag tömma mitt akvarium, alla växter och fiskar och såklart akvariumet ska flytta till min arbetskamrat. Jag har tröttnat på fiskarna för längesedan men inte visst vad jag skulle göra med akvariumet och fiskarna så jag lät det stå. En dag på jobbet börja vi snacka om akvarium och jag sa jag hade ett och hon ville ha ett, kan ju inte bli bättre :-) Det blir nog lite pälsvård av Enzo för han fäller rätt bra just nu, man kan borsta hur länge som helst det kommer bara mer.

Hoppas ni får en bra lördag, kram

7 kommentarer:

Monica Hansen sa...

Vilken underbar bild! Här är mulet idag men då brukar det bli bra bilder om man fotar ute:)

Michelle sa...

Ja visst var de söta, såg riktigt roligt ut när de rullade sig i snön :) Tigger är född 16 Maj så då blir han två år, tiden går så fort. Har för mig att det var Tyson som fyllde på samma dag, eller runt den 16:e i alla fall? Vi har ingen sol idag heller, blåsigt och kallt, det är väl pga den där vulkanen sa dom på TV 4 nyhetsmorgon imorse. Ha en fin lördag!

Sussi sa...

Här saknas solen också! Molnigt och trist är det. Visserligen blåser det inte lika mycket idag men det blir ju kyligt ändå!
Stackars lilla Enzo.. Hoppas magen blir bättre fort

Ha en fin fin lördag
Kramisar

Torsten sa...

Solen fanns här i morse, men nu har den rymt härifrån också! Det blåser kallt och det ryktas om snö...
Ha en fortsatt bra dag!

Carina sa...

Tackar, men man får ju ta massor av kort, så kanske det är bara några som är fina och går och använda. Sen får man ju locka med lite godis om man vill att de ska titta in i kameran.
Ha en trevlig helg

Patricia & Elwiz sa...

Elwiz har också varit lite lös, säkert alla mossa o gräs dom fått i sig :P.
Tyvärr verkar Elwiz inte vilja dela speciellt mycket, pinnar utomhus går bra ^^,!

Quila o Ronja sa...

Solen är här...hos mig!!! Vill ni låna den lite?
(Men det blåser å andra sidan full storm)

Ha de bra
//Susanne