torsdag 26 augusti 2010

Härlig eftermiddag

Blåsandet hade minskat lite i morse när jag körde till jobb. Och när jag slutade jobba hade det minskat ännu mer, bra att det går åt rätt håll. Till och med solen tittade fram mellan molnen. Tog ut vovvarna på en busrunda upp till fotbollsplanen. Först fick de leta upp lite godis och sen lekte vi lite. Träna avlämning av leksak med Enzo.
Mina fina killar :-)
Kvällsrundan tog vi ihop med Monica och Molle. Vi gick vår vanliga runda och killarna fick springa lösa på joggingslingan.

Blev lite bus när alla var lösa :-)
Lite suddig busbild
Molle ville ha lite gotte!!
Mycket spring i benen har mina hundar
När vi hade gått där ett tag kom vi på att det knappt blåste något alls och att det var riktigt skönt ute, man missar lite när man går och pratar hihi.

Hoppas ni alla har haft en riktigt bra dag, kram

9 kommentarer:

znogge sa...

Här minskade blåsten också men då kom myggen. Miss E fick flera bett på öronen och någon annan hund på nosen. Men vi fick tränat en stund i alla fall! Kul när hundarna får busa av sig. Våra far runt som vildar...

Kram!

Ann-Margret o Vinja sa...

Vad härligt dom ser ut att ha dina vovvar. Roligt för dom få busa lite. Saknar verkligen att ha en hund till för dom får ju röra sig så mycke mera då. Framför allt behöver man inte ha lika dåligt samvete om promenaden inte blir så lång för dom springer ju oftast mera när dom blir flera.

Men om 2 år blir det nog en liten valpis till :) Är meningen vi ska para Vinja igen då och då ska det få följa med en hem :) :)

Ha en skön fredag då och vovvarna.

Torsten sa...

Härligt med lite bus!!! Hoppas att ni får en riktigt bra helg och att vädret blir bra :)
Kramar till er!

Carina sa...

Ja det är jätte bra och ha någon med sig, man ser inte alls vad man gör för fel och de bästa är att Marie är tränare i agility, så det blir jätte bra tipps från henne!!! Men jag kan tyvärr inte hjälpa henne så mycke, men jag ställer upp med bilen och sällskap i alla fall :)
Ha det bra

Sussi sa...

Jo du.. Man har många suddiga lekbilder hihi
Dom är liksom inte stilla så ofta!
Dom är jättefina dina killar :)

Kramisar

monica sa...

Ja det var en underbar runda.. och det blåste inget... skönt...kram

ansepanse sa...

vilka fina vovve-bilder
ha en fin helg - kramar

Kicki sa...

Hejsan igen! Ja, det var ett tag sedan sist. Har läst en del i din blogg och ser att du tränar både spår och avlämnande av föremål. Jättekul. Själv har jag jobbat en del i sommar men semestern tillbringade vi som vanligt i Ystad. var där i både april och juni. Hundarna mår toppen. De älskar att busa runt och inte minst Steffie älskar att bada. De är så olika varandra både till utseende och temperament. Malva är den coola, lugna damen som inte räds något men heller inte gillar att bada. Steffie är skotträdd (Tyvärr) men älskar att busa och bada. Hon kan inte gå förbi en vattenpöl utan att hon ska klafsa i överallt. Värst är här hemma där vi har många skogstjärnar och kärr. Hon kan vara hur fin som helst i pälsen när vi går ut och nosar sig sedan till varenda håla med vatten oavsett om det är rent eller skitigt. Den ljusa vovven med sin enorma päls kommer uppspringande från kärren - helt brun av dy och gammal träskmarksbotten. Hon är hopplös med att plöja ner i diken likaså. Hahaha...ja, ja...skrattar bäst som skrattar sist!!! Men en sak är klar! KUL har hon! Malva går bara i en liten bit sedan får det vara bra. Hon vill mest svalka tassarna.
Sommaren har varit fantastisk! Jag ska lägga in lite bilder på min blogg senare. Har lite grann att göra idag men till kvällen ska det väl hinnas med att skrivas några rader i bloggen igen. Verkar också som om jag har lättare för att blogga när det är sämre väder ute och när sensommaren gör sitt inträde! Ha det nu så gott Carina, och pussa alla djuren ifrån mig. Kramis/ Kicki

Madeleine sa...

spring och bus är kul!