lördag 3 april 2010

Bus i solen

Vilket härligt väder vi vaknade till idag, strålande sol från klarblå himmel. Det kändes som om det var jättevarmt men det är bara 5 grader än så länge. Kunde ha min nya jacka och blev ändå varm, härligt :-) Vi gick till fotbollsplanen för att kolla om det gick att busa där. Där har varit rätt blött i gräset efter all snö men det var rätt ok att gå där. Så hundarna fick springa lösa och busa. Fast det blev inte så mycket busande för Tyson sprang bort till stället där det är någon som alltid lägger mat och började tugga på det. Enzo däremot var med på noterna och ville busa. Jag hade tagit med en boll med snöre som jag kastade iväg och sen fick Enzo leta upp den. Ibland gick jag iväg och lade den så han inte skulle se exakt var den var. Han är riktigt duktig på att hitta bollen värre är det med att lämna tillbaka den, han släpper den en bit ifrån mig. Men jag får väl vara glad att han kommer till mig med bollen.

Enzo letar upp bollen jag har slängt ut på gräset.

Enzo älskar att springa lös :-)

Här ligger han med sin fina boll
Tyson fastnade oxå på en bild. Ser ut som om dom sitter och solar men Tyson sitter och luktar efter något i luften.

Lite senare idag ska vi köra hem till mina föräldrar och äta lite god mat och umgås med varandra. Min bror och hans familj kommer oxå dit och så skulle visst min moster och hennes gubbe dyka upp. Blir nog en trevlig kväll.

Jag hoppas att ni oxå har så här härligt väder idag, kram

11 kommentarer:

monica sa...

Ja det ser ju bra ut på gräsmattan, så Tyson hittade mat var det fågelmat? fin bild på vovvarna. Vi tar gärna en promenad i morgon om det är fint väder.

Elin sa...

Hehe, ja sugen blir man. :p Enso tackar för grattiset. Han firade med grisknorr och tjurmuskel. & Idag har han haft påskäggsjakt och mumsat i sig en massa. GLAD PÅSK!

Patricia & Elwiz sa...

Gibzon kan han också men han gillar inte godiset och är totalt döv och blind utomhus xD!

Glad påsk!

Michelle sa...

Gud vad gullig när de ser ut som de solar på ena bilden! Så himla sött.

linaa sa...

Snyggingar!

Patricia & Elwiz sa...

Haha Gibbe är modig han, en riktig vildhäst det där ;)!

Quila o Ronja sa...

Fin bild på vovvar som solar, hehe
SKÖÖÖNT ser det ut också

/Susanne

Anneli + vavvorna sa...

De ser verkligen ut som om de sitter och solar.

Glad Påsk ni med!

rora sa...

Två riktigt stiliga herrar!

Kram
Rora och djuren

Carina sa...

Ja det ser verkligen ut som han njuter i solen.
Ha det bra

Sussi sa...

Vilken underbar bild du fick till på båda sötnosarna. Skönt när dom har en grön gräsmatta att springa på istället för ett vitt slaskhav!! Det där med att springa lös ja! Doris älskar också det. Varje gång man kopplar loss henne ser hon så stolt ut så :-)

Kramisar