onsdag 7 juli 2010

Dax för lite spår

Det blåste fortfarande mycket i morse, men där var mindre moln på himlen. Det har varit runt 20 grader idag så man har nästan fryst lite i och med att det blåst. Tog en härlig morgonpromenad sen käkade vi lite frukost och fixade lite fika som vi skulle ha med oss ut i skogen. Klockan 11 möte jag Marianne och Kenzo vid grillplatsen och så lade vi våra spår. Ett kort till Tyson och ett längre till Enzo med en leksak på mitten och en i slutet. Mariannes dotter med barn och gubbe och liten rottweiler valp kom oxå dit så vi tog en promenad ihop med dom. När vi kom tillbaka från den var det lagom att gå spåren. Tyson fick gå först och till en början trodde jag inte han skulle fixa det idag heller men efter ett tag så börja han spåra och gick bra mot snusdosan som var full av korv. Jätteduktig var han. Sen var det Enzos tur och han gick jättebra oxå, hittade snabbt första leksaken och sen fortsatte han till nästa med samma fart. Nästa gång ska jag lägga ett mycket längre spår till honom för det går för snabbt :-)

Sen var det dax för en liten fika för mig och Marianne och hundarna fick turas om att bada, ja inte Tyson han fick leta korv på marken som vanligt. Det roliga är att för någon vecka försökte jag att locka ner Enzo i vattnet där vi var idag och han vågade inte men nu hoppade han glatt i efter leksaken.
Idag fick han simma lite längre efter leksaken
Det är inte mycket med Enzo när han kommer upp ur vattnet, mycket päls lite hund
Söte Tyson väntar på lite mer korv :-)
Vi blev så trötta av skogsvistelsen att vi inte orkat göra något mer idag :-) Hoppas ni har haft en riktigt härlig onsdag, kram

12 kommentarer:

Jeanette sa...

Gillar inte Tyson att bada?

Sv: ja gör katterna nåt SKA Rick vara med. Det är tydligen hans regel nummer ett =)

Katarina sa...

Vad sugen jag blir! Skall nog försöka få till ett spår i morgon till Nanna - hon är trött på valpisen ibland och behöver lite stimulans.

Quila o Ronja sa...

Har man semester, då ska man bara ta det lugnt ;-)))
Skön dag ni haft.

Ha det lika bra i morgon
Kram
Susanne

Torsten sa...

Vad ni verkar ha det skönt, det badas o plaskas o mås gott! Man blir så himla avundsjuuuuk! ;) Men nu är det bara en vecka kvar, sen har vi också semester!!!
Ha det bra så länge!
Kramar från oss!

Sussi sa...

Se där ja.. Nu börjar Tyson också fatta galoppen ;)
Synd dock att han är en värre badkruka än mig hihi
Visst ser dom ynkliga ut när dom kommer upp ur vattnet. Pälsen gör en hel del för storleken..

Kramisar

Maria sa...

Låter som om ni haft en riktigt härlig dag! Hoppas att er torsdag blir lika fin.

Becca & Olga sa...

Söt han är Tyson ;)
Men gillar inte han att bada som Enzo?? Vill han bara leta korv hela tiden? :D

Znogge sa...

Spår är jättekul och vår ena hund är oftast med på noterna även om det bara är enkla övningar. Vi tränar lydnad i en tävlingslydnadsgrupp. Ibland går det bra, ibland mindre bra men kämpar på!

Ha en härlig dag, två- och fyrbenta!

Maria sa...

Batteriet är färdigladdad och kameran ligger framme på skrivbordet. Borde komma ihåg den ;) Så förhoppningsvis blir det lite bilder på bloggen under eftermiddagen.
Ha nu en riktigt bra dag!

Malin sa...

Er badplats är verkligen fin! Kul att han har blivit så tuff Enzo, skönt för dom om dom tycker om att bada så dom kan svalka sig lite.
Kram Malin

ansepanse sa...

vad härligt det ser ut med vovvarna och vattenlek
kramar

Carina sa...

Tveksam om hållen försvinner men man kan ju hoppas i alla fall!
Ja de vill väll vara med matti! Fast Krita tycker ju om solen går ju och lägger sig där själv medans Nova håller sig i skuggan!
Ha det bra