lördag 3 juli 2010

Sök och bad

Idag var det som sagt dax för sök igen för Enzo. Jag ser verkligen fram emot att gå upp tidigt och sticka iväg och göra detta för det är så himla roligt. Idag var det riktigt varmt så massor av vatten såg jag till att ta med mig. Tyson fick ju oxå hänga med. Söket gick jättebra idag oxå, han vill dock inte riktigt stanna kvar hos figuranten utan vänder innan han är riktigt framme. Nu i början vill vi han ska ända fram och ha riktigt roligt med figuranten. Har 2 nästan identiska leksaker men han märker skillnaden, den ena är roligare än den andre och den figurant som hade den roliga blev han mer än gärna hos men inte den andre :-) Han kom fint när jag kallade in honom och väntade bra tills jag skickade ut honom igen. Efteråt tog vi den obligatoriska fikan :-) Det var riktigt skönt i skogen, lite svalare. Det var en del knott men de slapp vi där vi satt och fikade, tur det för de är riktigt irriterande. När vi var klara tog jag vovvarna och körde en liten bit så fick de bada, ja i alla fall Enzo. Tyson ville knappt doppa tassarna, men huvudet doppade han :-)
Filmade lite idag, först blir det lite på Enzo som badar och Tyson doppar hela huvudet.
Här jagar bägge korven i vattnet :-)
Nu sitter vi och softar i skuggan på loftgången. Ha en fortsatt härlig dag, kram

8 kommentarer:

monica sa...

Tyson kämpar verkligen för att nå korvbiten!!!

Carina sa...

Ja men så är det väll, man är varm när man jobbar var man än är. Vi har hemskt varmt på labet när vi jobbar, sen har vi ju så många lager på oss, först arbetskläder, sen blyförkläden och sen sterilrock, så det blir väldigt varmt!!!
Ha det bra

Becca & Olga sa...

Ha ha så roliga de är!
tyson är ju så söt, han är ju så liten så ser nästan ut som om hela han ska drutta i :D

Grabbarna boys sa...

Härliga filmer vovvarna.
Och som vanligt, ni har återigen haft en mysig stund i skogen!!
Ha en bra söndag!

Tessan sa...

näää inget sök här varken i torsdax eller i morgon, har ju inte min bil...men det är nästan för varmt, 30 grader...suck! Undrar hur ni lär in söket? Vi kör utplanteringar för att få en säker dragning till figgen och det gör vi ganska länge ( ja inte Primo han var väldigt lättlärd:))just för att få en säker hund att gå ut til figgen..stanna och få godis tills matte kommer....ja osv....;)
må gottigt!

Sussi sa...

haha vilken rolig min Tyson ger dig på film nr 1 när du kastar i korvbitarna. Ungefär som..
Men, varför slänger du i dom där?? hihi
Helt otroligt att han vågar doppa huvudet men inte hela sig! Knasigt hihi
Enso är lite tuffare han. Slänger sig ut som om han inte gjort annat ;)

Kramisar

Malin sa...

Du verkar ha haft en skön, härlig dag i solen med dina älsklingar. Kul att det gick bra med spårningen, du löser säkert det där med att stanna kvar hos figuranten snart!
Söta Tyson som helst bara vill doppa huvuvdet, vilken "bängis" han är ;-)
Kram Malin

Patricia & Elwiz sa...

jaa vi behövde en slapp dag :). Hänt så mycket de senaste veckorna.
Härliga filmer :D!