söndag 4 juli 2010

Tyson träffar tjejen

I förmiddags när jag och vovvarna var ute och tog vår morgonpromenad träffade vi på Anna med lilla Agnes. Agnes och Tyson tycker om varandra väldigt mycket. Jag har aldrig sett honom bli så glad och busig över att träffa en hund som han blir när han träffar henne. Vi bestämde att de skulle få busa lite löst så vi gick till fotbollsplanen. Det var första gången som Anna släppte Agnes lös. Hon köpte henne bara för någon vecka sedan, men lille Agnes är ca 9 månader. Men det gick jättebra, de busade rundor för fullt och de leker precis på samma sätt. Enzo fick sitta kvar vid min sida, han leker lite för våldsamt för att jag ska vilja släppa ihop dom. Det får bli när hon blivit lite tuffare. Och så löper hon ju oxå och då kan ju inte Enzo var lös, vill inte ha några valpar. Tog lite bilder fast det var inte lätt då de är rätt snabba haha

Tyson först med tjejen efter sig
Härligt i solen :-)
Tyson är inte den som flämtar och har tungan ute i första taget men efter lekrundan blev han varm/trött och då flämtade han på rätt bra.
Resten av dagen har vi suttit ute på loftgången. Där har gått lite folk förbi nedanför som vi har snackat med bland annat Monica med Molle. Tyson stod och gnällde så jag fick sätta in honom i lägenheten. Har varit lite svalare idag och vi har tagit det lugnt, har ju 3 veckor på oss att göra saker :-) Hoppas ni har haft en härlig dag, kram

10 kommentarer:

Carina sa...

Va härligt att få va ute i detta fina väder, själv har jag varit inne hela dagen. Jag jobbar som sjuksköterska med hjärtpatienter, på angiolab och där gör vi kranskärlsröntgen. Så nu när jag har jour är det de akuta hjärtinfarkterna vi tar hand om.
Ha det bra

Jeanette sa...

Rick har en sån tik med =)
Båda blir helt överlyckliga när dom ses och vägrar sluta leka! Ingen annan tik får honom att bli så glad som denna, en blandning mellan rottweiler och pitbull. Världens goaste tös =)

Sv: tack, dina ord värmde =)

monica sa...

Mysiga bilder på Tyson och *flickvän* Agnes...Ha en bra semesterdag i morgon....kram

ansepanse sa...

vad härligt det är när vovvar riktigt får rasa ut
kramar

Becca & Olga sa...

Vilken brud ;) SÅ fin hon är! Inte lustigt om han gillar henne lite mer, det är kärlek :D

Quila o Ronja sa...

Jaha ja, Tyson har en liten sommarflört på gång ;-))) Inte illa, hihi
Här var det också något svalare i dag, men varmt....puh!

Ha det gott
Kram
Susanne

Grabbarna boys sa...

Att få busa runt är bland det bästa som finns, men att få busa runt med en tjej är nog det bästa som finns.
Ha det så bra!!
Vov o kram!!

Sussi sa...

Han är allt en liten tjejtjusare den där där Tyson ;)
Doris flåsar som bara den nu. Den här värmen är jobbig för henne. Sen gör ju inte hennes ålder på 9 år det bättre heller..

Kramisar

Torsten sa...

Så söt hon var, lilla Agnes!
Det är kul med kompisar, särskilt när dom kan leka bra!
Ha nu en riktigt skööön semestervecka, vila o må bra!

Malin sa...

Skönt att inte göra en massa oxå, att bara ta det lugnt, som sagt, nu har du ju semester!
Kul att Tyson blir så lycklig när han träffar "sin" tjej!
Kram Malin