onsdag 23 september 2009

Bus i gröngräset

Onsdag=ledig. Tur jag kunde sova lite längre i morse, såg en film igår och kom inte i säng förrän efter halv 12 och sen kräkte Enzo några gånger inatt. Vet inte vad han ätit, kan vara grisörat kanske??

Blåser rätt mycket ute idag fast det var skönt väder i alla fall. Gick ut på en bus och träningsrunda. Enzo håller på att lära sig leta upp föremål typ leksaker. Godis är han duktig på att leta upp så nu tränar vi att hitta föremål oxå. Han är duktig på att hitta bollen men sen springar han gärna rundor med den och busar hehe, så utmaningen är att få honom att komma direkt till mig inte efter en stund.


Springa och lukta är roligt. Har lagt ut några godisbitar i gräset och det är dom hundarna får vitring på i slutet av filmen.


Så här fint ligger Enzo när man tränar ligg kvar. Han ser rätt kul lille Enzo med sina öron.

Ha en bra dag...

Follow Tyson och gänget

11 kommentarer:

Elin sa...

Vilka härliga bilder! :)
Jag har nyss varit ute med Enso. Han fick springa och strosa lite fritt och så övade vi inkallning. Det gick bra. Men det värsta är ju när man ska gå hem igen han är så tjyvens trälig och vill aldrig följa med in.

Sen när vi kom in igen så började han skälla och leva runt igen (som han brukar göra när han behöver ut) Så bara att traska ut igen. Men inga behov uträttade nu inte. Och så höll vi på sådär tre fyra gånger. Och tillslut kom en kiss och nu ligger han här och sover. Jag höll på att rycka mitt hår där ett tag. Massa folk ute i trädgårdarna runt omkring som han bara ska till och hälsa. Och idag hade INTE matte någon lust att hälsa på varenda gubbe. Ibland så hoppar en och annan groda ut ur munnen.

Det ska jag tänka på. Kontaktövningar är ju jättebra. Och vi tränar en hel del på det. Men man kan alltid bli bättre somsagt. Och får se hur det kommer gå sen när vi ska börja öva så att han kan uppföra sig fint i ringen.

Kram

Elin sa...

Heheh, ja vi har väll det! :) Men det är en av de grejerna som jag längtar till efter att han blir rumsren. Att man själv liksom kan bestämma NU går vi ut på ett annat sätt. Nu är man ju som en liten pallevante som kommer på minsta gnäll om utgång. Är nog en sådan här curlingmorsa :P haha.

Det är lite jobbigt det här med hälsandet. Ser Enso några barn eller någon typ långt ner på gatan så bara tok ska han dit, och får han inte det så sätter han sig ner och stirrar åt det hållet. Det är ju bra att han gillar folk men man behöver ju inte ränta efter alla. Samtidigt som man vill att han ska få den socialiserings biten med att träffa mycket folk och så. menmen. Det är inte lätt alla gånger! hehe. Och ibland fast man inte vill så blir man irriterad.

Kram

Sara sa...

Häärliga bilder :)

Trican sa...

Natten har varit jätte lugn. Nattkissrundan slapp jag, min bror tog den helt självmant och jag var evigt tacksam. Dock hann det bli två pölar inne till, men vad ska man göra. Även vi behöver ju våran sömn. Tyvärr!!
Hoppas ni får en fortsatt fin dag. Här ska vi iväg på mycket stimm snart. Kram Trican & Tila

Tessan sa...

Hmmmm kräk är aldrig kul,Primo kräktes oxå i morse men det var nog allt gräs han åt i går:) Här blåser det massor och jag ska iväg och kolla efter en ny kökslampa...
Kramis!

marie och spencer sa...

Vilka söta öron :)
Och dom låter som några vildar när dom busar i videon där!

Linda & Azi sa...

Vad kul, vart är utställningen?

Gizmo & Leeloo sa...

hehe ja det känns underbart att allt är tillbaka igen hehe:D Ja verkligen hehe

Trican sa...

Det gick bra. När de busat en stund så sa jag att nu ska hon vara ifred. Men Tila tog det bra.

Trican sa...

Hur länge har du hållt på med hundar?=)

Trican sa...

Jo men det är ju så att när folk säger olika saker då blir hela situationen mycket svårare och man vet inte vem man ska lyssna på. Oj, då har du några års hundvana på nacken=)