söndag 6 september 2009

Enzo och Gizmo

Igår låg Enzo och Gizmo still såpass länge att jag hann ta ett foto på dom. Enzos ser ut som en utomjording med dom lysande ögonen, får skylla på blixten... Dom låg kvar en stund så här. Gizmo blir modigare och modigare för varje dag, en vacker dag ligger dom kanske och myser i bädden...


Vi blev klara med rumbytet igår. Det tog vääääligt lång tid men så hade inte Tim städat ordentligt på sitt rum sedan sist vi bytte rum. :-) Så nu väntar vi bara på att dom ska komma och tapetsera och byta golv så blir lägenheten som ny. Och sen ska vi köpa lite nya möbler, slängde ut en del gammalt trasigt igår. Tims kompis Hampe hjälpte till att slänga och bära ner saker i förrådet, dom fick slå isönder ett trasigt skrivbord så dom var lyckliga.

Tim och Enzo tog en paus i städandet och kelade lite


Idag är det dax för valpkurs igen. Hoppas bara det inte börjar regna. Öste ner rätt bra hela dan igår.
Ha en bra söndag

3 kommentarer:

chi sa...

Vad söta dom är ihop grabbarna!

chi sa...

Vad skönt att rumsbytet är avklarat i alla fall och att ni fick hjälp av en kompis.

Charlotte sa...

Hej. Tack för dina kommentarer :-) Lilla Lennart är en blandras som vi tagit hand om. Han har tax och yorkshireterrier i sig. Väldigt lekfull liten herre :-) Trodde inte det skulle gå så bra ihop med mina 4 katter då han inte växt upp med katt. Men det har gått överraskande bra! Katterna bestämmer :-) De är ju 10 år nu och vana vid hundar. Så det var inte så kul för honom när de inte ville springa när han försökte jaga dem :-) Snopet för Lennart! Ha en fortsatt trevlig dag. / Charlotte.