tisdag 1 september 2009

Tävling

Jag har hittat en tävling där man kan vinna TIGI schampoo och balsam till hunden. Så varför inte vara med och se om just du har turen med dig.

Här har du länken till tävlingen http://poshpooches.blogg.se/2009/september/tavling.html#comment

Nedan kan du läsa om vinsterna.

29.6ml.

Detta fantastiska schampoo lindrar effektivt hudirritationer som orsakas av insektsbett och torr hud. Det innehåller inga starka kemikalier, tjära eller läkemedel som cortisteriods. Doftar av passionsfrukt. Havremjöl och Aloe Vera arbeta tillsammans för att lugna huden med Tea Tree Oil som hjälper rena och återfukta hårsäckar. Veteprotein, vitaminer och kamomillextrakt som ger näring åt huden och lämnar pälsen silkeslen och återfuktad.
29.6ml.
Skäm bort dina husdjur med denna lyxiga "creme rinse" balsam. Fungerar bäst på kort till medellång päls (längre päls bör använda Furtastic Crème Rinse). Doftar av Oatmeal and Honung. Ett naturlig balsam som bevarar och förbättrar och tillför mjukhet i pälsen samtidigt förbättrar struktur och hanterbarhet. Vitamin E: En kraftfull antioxidant som hjälper till att återställa vitalitet och glans på pälsen, och samtidigt ger ett varaktigt skydd från miljön omkring oss. Solrosolja med essentiella fettsyror och vitaminer, är lätt att absorberas och näringsrikt för pälsen och huden.
Tävlingen avslutas den 20 September!
Lycka till

Inga kommentarer: