torsdag 4 mars 2010

Besök

Jag tackar så jättemycket för alla gratulationer :-)

Först hade vi besök av en målare som skulle kolla så att vi inte hade fukt i fönstret i badrummet och sen måla det som skydd för vattnet. Så det blev inte så lång sovmorgon idag men det gjorde inget för solen var framme idag oxå, så det var jättehärligt att gå ut och promenera förutom att det är is överallt på gångarna. Känns verkligen farligt att gå men än så länge har jag inte ramlat.


Lite senare kom min mamma och pappa på besök. Det händer inte så ofta längre då min mamma har riktigt svårt att gå upp för trapporna till vår lägenhet, men det är alltid lika roligt när de kommer. Hundarna blev helt överlyckliga när de kom, framför allt Enzo som har lite svårt att sluta vara glad om man inte säger till honom :-) Vi käkade lite middag och satt och snacka lite skit och hade det allmänt trevligt. Som avslutning käkade vi en mumsig kladdkaka mums :-) Nu ligger vovvarna helt utslagna.  

Hoppas ni har haft en bra dag.

5 kommentarer:

Patricia & Elwiz sa...

Jag försökte övertala honom att sova över hos släktingar på vägen men nej han skulle köra hela vägen.. killar :D!

Torsten sa...

GRATTIS i efterskott, Carina!!! Ser att du hade en bra födelsedag!
Visst är det härligt med sol...Den har behagat att titta fram även här och då blir ju alla lite gladare :D
Ha en bra fredag!!!

Marina sa...

Härligt väder! Kul med främmande, även om de är föräldrarna. ;D
Ha en bra kväll.

Lotta sa...

Visst är det härligt med solen...
Den värmer långt in i själen...

Hundarna verkar oxå trivas ;)
Ha en bra helg!
Kramiz Lotta

Ville sa...

Grattis i efterskott Carina...den bästa tiden börjar nu...titta dig i spegeln och säg till dig själv Äntligen 40 och känn glädje över allt du gjort hitills och allt du kommer att göra....(Marie)
Här kommer en riktigt stor slafspuss från björnmördaren åxå...skämt åsido en nospuss till 4o åringen och lite buspuffar på hundarna ( Ville)