söndag 14 mars 2010

Snö igen

När jag vaknade i morse så ser jag att solen lyser och nästan studsar upp från sängen hihi men när jag tittar ut, vad ser jag då, jo att det kommit mer SNÖ. Tack och lov var det inte jättemycket så det kommer med all säkerhet ha försvunnit innan dagen är över. Vädret var superhärligt, härligt varmt och massor av fågelkvitter.

Tyson börjar med att undersöka en sten
Först blir det en liten koppelpromenad för båda vovvarna
Sen får Enzo vara lös. Kan inte ha bägge lösa när vi promenerar, för då busar de bara och lyssnar inte. När bägge ska vara lösa är vi vid fotbollsplanen där de kan springa hej vilt
Tänk så mycket gott det finns att lukta på
Allt är vitt igen :-(  Nu önskar jag verkligen att all snö bara kunde försvinna och att vi kunde få några fler plusgrader. Men det kommer, vi får bara stå ut en stund till :-)
Idag ska vi åka till min bror och hans familj. Hans son Fredrik fyller 18 år så vi ska fira honom. De bor i ett hus ute på landet nere i Skåne, utanför Kågeröd.

Ha en bra dag, kram

11 kommentarer:

Elin sa...

Hehe, lite kan jag allt dela med mig. Här har det varit soligt och fint flera dagar i rad nu :) Skönt!

Kursen gick bra, eller ja... Ganska bra iallfall. Det blir så mkt intryck och allt för lille Enso, så mot slutet blev han så trött så då var det gnälligt att sitta och vänta på instruktioner. Får han något att göra någon övning eller så så går det bra :) Men vänta är ju inte det roligaste... Hehe :) Men det är ju det han behöver öva på för övningarna som gjordes klarade han ju galant ;d

Patricia & Elwiz sa...

Nu skall filmen funka :D:D!

Linda & Azi sa...

Ja, hur hon ska få ner toarullepappret som ligger på bordet, alltså jag knyter snöre runt rullen och Azi ska dra ner snöret. Men jag fick en tips av en annan, så ska köra det sen med henne. Men väntar med det, eftersom vi kör så mycket saker nu, så det blir lite för mycket för henne - så tar det försiktigt :)

USCH NEJ, ej mer vit igen :( Nu blir jag rädd att snön ska komma hit från er ... :(

Marina sa...

Vad jobbigt med mer snö! Nu ska den bort. Vi har haft vårväder idag, men mycket snö är kvar.
ha en bra kväll.

Patricia & Elwiz sa...

haha jaa :D tur att dom tröttnar rätt fort och somnar ^^,!

Elin sa...

haha, förstår var du menar "tur att man redan har två st" :) Visst skulle jag lätt kunna ha en till men det är tur att man redan har två hundar :)

Michelle sa...

Åh íngen mer snö tack. Det är ganska fint nere i Skåne va. Har för mig jag har sett massa fina bilder och det ser riktigt tjusigt ut.

Malin sa...

Visst är det gott med sushi? Det är det bästa med så himla dyrt så vi har faktiskt gjort det själva en gång, blev helt ok men jag antar att man behöver göra det några gånger för att få till snitsen ;-)...

Torsten sa...

Tänk på att den nya snön tar bort den gamla :)
Härligt väder ser ni ut att ha haft, det har vi också....Det är ju NU den härligt underbara vårvintern börjar, sen får det bli vår och sommar!!!
Ha en bra måndag!

Jenny och Qing sa...

Jag bor i helsingborg med allmänlydnadsinstruktörs utbildningen går i åstorp. Den är på olika plaster och helsingborg ahr itne de så ofta. Jag tog den första bästa. Annars hade jag gått den på min egen klubb.

Det är mysigt att ha de små liven i sängen.
Ha en fin måndag, solen skiner som aldrig för utanför mitt fönster=)

Carina sa...

Öppna precis min mail, vi kom med på agilityn, ska bli så kul!!!