söndag 30 maj 2010

Morsdag

Idag är det ju morsdag och vi hade planerat att åka hem till mina föräldrar för att äta lite mat och snacka bort lite tid. Vädret såg ut att kunna bli skapligt idag men det ändrades rätt snabbt och det började regna när vi var hos mina föräldrar och det blev bara mer och mer och när vi väl skulle köra hem på kvällen så vräkte det ner.

Köpte en liten blomma till mamma för det är hon ju värd :-) och så bjöd de på middag för det är ju vi värda... När vi kom dit stack båda hundarna för att hälsa men Tyson den lille busen stack iväg och andra hållet. Skrek åt honom att komma och mot det hållet han stack kom en kille med en hund, han blev så rädd att han lyfte upp sin hund, såg rätt lustigt ut för Tyson var rätt mycket mindre och sprang aldrig fram till dom utan vände på vägen. In med hundarna snabbt i huset så att de inte skulle skrämma upp fler.

Efter vi hade ätit ville vovvarna oxå sitta med vid bordet.
Enzo tyckte det var skoj att sitta fint på stolen :-)
Där blev ingen god middag kvar till hundarna men de fick vars en tjurmuskel och sen lite hundkex.

Efter detta var de trötta och Tyson tog en tupplur på stolen

De blev inte riktigt utvilade hos föräldrarna utan ligger nu utslagna sidan om mig i soffan.

Hoppas ni alla har haft en bra dag, kram

7 kommentarer:

Grabbarna boys sa...

Vad lyxigt!!
Att få sitta på egna stolar.
Det får då rakt inte vi göra hos mormormatte.
Men däremot så älskar vi att ligga i hennes soffa o päsa!
Ha det så bra.
Vov!!

Patricia & Elwiz sa...

Så busig tyson var, tur att han vände iallafall :D!

ja naturen är underbar här runt i området och elwiz är så duktig så :D! Iallafall när det gäller människor, hundar vill han helst blåsa upp sig inför och verka tuff eller så vill han hälsa på dom.

Malin sa...

Helt allvarligt, blev killen rädd för Tayson, vilken mes... ;-)!
Mysig dag verkar ni ha haft trots vädret, hoppas solen lyser på er idag!
Kram Malin

Sussi sa...

Haha vilken rolig syn när hundägaren lyfte upp den lite större hunden när Tyson kommer springandes. Han ser ju inte precis läskig och hotfull ut..

Dom brukar ha svårt att slappna av ordentligt när man inte är hemma. Doris brukar också vara trött när vi kommer hem när vi varit bortbjudna

Kramisar

Anneli+vavvorna sa...

Vad mysigt ni verkar ha haft igår. Tyson är ett litet busfrö tror jag.

Tack för kommentaren om bilderna på vavvorna. Ja, det är toppen när man hittar vägar och stigar som man inte visste fanns.

Ha en trevlig måndag!

Patricia & Elwiz sa...

Haha jaa jag får väl gå en sväng om ett tag, vill bara försäkra mig om att han verkligen är tyst så man inte får klagomål :p.

Carina sa...

Ja vi har längtat efter en kombi länge nu, så det ska bli så skönt. Men nu håller vi på och kollar efter burar ska åka på onsdag till zoovaruhuset, vi tror vi vet vilka vi vill ha.
Ha det bra