söndag 9 maj 2010

Vännina på besök

Igår var det äntligen dax för ett besök av min vännina Mariette. Det var jättelängesedan vi träffades men när vi väl gör det så snackar vi precis som om vi sågs igår. Har alltid massor att snacka om. Hon dök upp vid 2 och vi tog en fika innan vi tog en promenad med hundarna. Hon hade lämnat sin hund hemma denna gång då den blev så uppstressad av mina katter sist dom var här. Hundarna får busa nästa gång vi kör ner och hälsar på dom istället. Och det kan ju vara skönt att vara helt själv och få lite semester från djur/barn och gubbe :-) Vi tänkte vi skulle köpa med oss kinamat hem men resturangen hade semesterstäng så Tim tyckte vi skulle ta pizza istället och så blev det. Köpte även med oss massor av gotte att käka i soffan. Det blev en rätt sen kväll, gick väl och la mig runt 12, är inte så van vid att sitta uppe men när man sitter och snackar så går ju tiden och man blir inte trött på samma sätt som om man sitter själv framför tv.

Mariette
















Vi vara uppe runt halv 10 nu på morgonen och tog en promenad med hundarna. Det småregnade ute men vi lät dom busa lite på gräsmattan. Sen fortsatte vi snacka tills det var dax för henne att köra hem till sin familj. Nu ska vi se till så att det inte dröja så länge tills nästa gång vi träffas :-)

Lite blandade bilder på vovvarna från dagen som gått
Här ligger Enzo och tvättar Tyson och allt är frid och fröjd :-)
Men sen övergick det till en liten fight
Fick säga till dom att lugna ner sig för det låter som om dom försöker äta upp varandra. Nu sitter vi och tar det lugnt framför tv och datorn i knäet, vi är alla lite trötta så det blir en lugnt kväll.

Hoppas ni har haft en härlig helg, kram

7 kommentarer:

Becca & Olga sa...

Ha ha vad roliga och söta bilder :P
Har resturangen semestestängt i Maj??? Är dt vanligt el?

Torsten sa...

Grattis i efterskott till Tyson o Enzo...har inte alls hängt med i helgen!
Kul att träffa gamla vänner och surra bort en regning lördag :)
Ha nu en riktigt skön söndag kväll!

Malin sa...

Visst är det härlig med såna vänner? Man behöver inte träffas ofta eller ens prata i telefon vareviga dag men när man sen träffas så är som sist och man bara tar vid där man sist slutade.
Låter som om ni haft en härlig helg!
Kram Malin

Patricia & Elwiz sa...

Haha jaa lite trångt var det. Har hittat en korg som är 45cm bred som är speciellt för hundar, kostar dock 749 kr.. så vi får se när den blir aktuell. :)

Sussi sa...

Vilka buskillar ;)
Men har det aldrig hänt någon olycka. Det är ju trots allt ganska stor storleksskillnad på dom. Har inte Enzo varit lite för hårdhänt någongång?

Kramisar

Carina sa...

Vissa vänner är för livet.man behöver inte träffas eller pratas vid så ofta men de finns där för alltid. Låter som en härlig kväll för er! Jag har nominerat dig kolla min sida. Kram Carina

michelle sa...

Sista bilden va ju för rolig :D