torsdag 27 maj 2010

Vad gömmer sig i gräset???

Vilket härligt väder vi har haft. Solen har varit framme hela dagen och piggat upp vår dag. Det har dock inte varit jättevarmt men det gör inte så mycket tycker jag bara solen är framme. Slutade tidigt idag och passade på att kolla lite i affärer, letade efter plastband som man kan använda i skogen för att markera var man gått in och lagt spår. Men det var inte så lätt att hitta som jag trodde. Fick köra hem utan. Kollade på internet och då hittade jag sådant i en hobbybutik här i Halmstad, passa ju bra att jag och Tim ändå skulle in till stan. Tim skulle ta ett hål i örat idag och jag var chaufför. Gick även in i djuraffären som ligger nere i stan och köpte en ny klicker.

När vi kom hem var det dax för promenad med hundarna och idag blev det tillsammans med Molle och Monica. Vi gick inte så långt utan tog rundan upp till fotbollsplanen där vovvarna fick busa rundor.


































Tränade även lite inkallning, vilket inte är det lättaste med 3 hundar. Tyson sprang som en galning mellan mig och Monica och tiggde godis :-) Lite bättre löd Enzo och Molle. Det kom även en stor Schäfer och alla 3 hundarna såg den långt innan oss och innan vi hann reagera var de på väg mot den. Men vi lyckades faktiskt få in alla 3 hundaran utan att någon av dom gick fram till Schäfern, kändes riktigt bra.



















Helt plötsligt när vi stod där och snackade och hundarna busade så började en och en rulla sig i gräset... på nästan samma ställe. Undra vad det var för något för vi såg inget och de hade inget illaluktande på pälsarna.
Vi gick en liten runda efter allt busande. Nu ligger bägge vovvarna sidan om mig i soffan och sover, jobbigt att busa :-)

Nu blir det lite surfande och läsande av bloggar. Hoppas ni har haft en bra dag, kram

12 kommentarer:

Elin sa...

Förstår det, man vill ju ha skålarna isåfall i båda hundraserna =)

Dem verkar ha så kul ihop dina små vovvar :) <3 ser riktigt kul ut!

Carina sa...

En kanoneftermiddag har vi haft besök av en mycket kär vän. Panduro brukar ha plastband där köpte jag.

Carina sa...

En ärftlig ögonsjukdom som bryter ner ögats synceller och de blir så småningom blinda. Cockrar har som rekommendation att i avel bör ett av avelsdjuren vara testade då det behövs två anlag för ut de ska kunna utveckla sjukodmen. En mkt kort sammanfattning=)

Patricia & Elwiz sa...

Så söta dom är!

Elwiz är också expert på att gå framför fötterna, oså förflyttar han sig alltid dit man skall ta nästa steg när man håller på o återfå balansen så man kan snubbla på honom flera steg :p.
Lite klantigt av mig att prata i telefon samtidigt när man går på ojämnt underlag o med en hund i andra handen :p.

Grabbarna boys sa...

Vad duktiga ni var som struntade i schäfern.
Undra vad ni rullade er i, kan ni inte tala om det.
Vi blev sååååånyfikna!
Vov från grabbarna boys!

Malin sa...

Vilken härlig dag du verkar ha haft! Visst är det mysigt när dom hittar någon äcklig punkt att rulla sig i?? ;-)
Hoppas du får en härlig fredag!
Kram Malin

Carina sa...

Ja, det var så skönt med sovmorgon idag, men i morgon ska jag jobba igen, suck!
Ha en bra dag!

Sussi sa...

Det är hopplöst att få tag i vissa saker man letar efter. Tur att en butik i Halmstad hade det du sökte.
Tur att det inte stank om vovvarna efter rullningarna hihi

Kramisar

Patricia & Elwiz sa...

Haha ja det blev väldigt fel där, hade en konstig dag igår. :D

Quila o Ronja sa...

Det var ju säkert något, som hundarna tyckte luktade kanongott. Vilken tur att inte du kände det. Det är INTE skoj, blää...
Härliga busbilderi fina vädret ;-)

Ha en skön hekg
Kram
Susanne

Marina sa...

Härligt att få rulla sig i gräs!! De njuter i fulla drag ser jag.
Ha en bra fredagskväll. :D

monica sa...

Du fick verkligen alla vovvarna när de rullade sig :-)Ja det tog ju lite tid innan Molle kom, men han kom ju!!!!!Håll tummarna att vi får fint väder i morgon och att allt blir bra med alla tibbar... Kram och ha en trevlig fredagskväll..